Logo
Linker afbeelding

Over Edger

Klanten over hem: ‘Zijn stijl laat zich kenmerken door een persoonlijke benadering, relatiegericht met oog voor resultaat. Een mensenmens, analyserend, scherp en soms confronterend. Kijkt steeds naar de bedoeling’.
Hij is al meer dan tien jaar succesvol met een eigen bedrijf, door dicht bij u, bij jou, de klant te staan. Zijn motto: “niet ik, maar jíj maakt geluk”.

Achtergrond

Edgers achtergrond en ervaring: Andragoog (volwasseneneducatie) met Master Bedrijfskunde. Jaren bij GITP gewerkt en ervaring als manager, senior organisatieadviseur, management consultant, individuele coach, teamcoach en trainer. Nu onder meer docent Business School Nederland en Universiteit Utrecht (huisartsopleiding). Werkt zowel in profit als not for profit met onder andere het begeleiden van veranderprocessen en managementvraagstukken, cultuurveranderingen, MD-trajecten, leiderschapsvragen, implementaties van performancemanagement, resultaatverantwoordelijke teams en begeleiding van teamconflicten. Ervaring als toezichthoudend bestuurder in zorg en onderwijs.

“Niet ik, maar jíj maakt geluk”.‘

En verder…

Edger is lid van de Orde van Organisatieadviseurs, gediplomeerd Management Consultant en verbonden aan de Business School Nederland. Schreef samen met Joop Homminga het boek Troaching, een coachingsmethode. Werkt volgens de richtlijnen van het NIP en de OOA, is geaccrediteerd via Livvit Coaching NL. First supplier voor Artez Hogescholen, Océ/Canon, HeliosZorg, ASML en andere klanten.

Deze bedrijven gingen u voor